My Instagram

Presentació del llibre Quan Arribi el Pirata i se M'emporti

Dimarts, 19 de març, Lluís-Anton Baulenas, va venir a La Gralla a presentar-nos el seu darrer llibre Quan arribi el pirata i se m'emporti. Amb aquesta novel.la, situada al Raval, l'autor compleix 25 anys de trajectoria i va voler venir a La Gralla a parlar-nos d'ella.
"En Jesús Carducci i en Miquel-Deogràcies Gambús, normalment, no s'haurien trobat mai. En Carducci, acaba de patir la pèrdua del seu germà petit i la fi d'una relació amorosa turbulenta amb en Gerard. Té un petit gabinet d'atenció mèdica al barri del Raval de Barcelona i un cop per setmana també dóna assistència sanitària als treballadors d'una gran multinacional. En Gambús, patriarca d'aquesta
empresa, és un ancià de noranta-sis anys riquíssim, megalòman, amb un secret antic que l'ha convertit en un criminal. Quan en Carducci, és citat a una reunió amb ell aparentment és perquè els uneix una improbable fascinació pel teòric anarcocapitalista Murray N. Rothbard. Però res no és el que sembla, i aviat l'ancià li fa una insòlita proposta que en Carducci no sabrà rebutjar."

Us deixem l'àlbum de fotos.

 

QUAN ARRIBI EL PIRATA I SE M'EMPORTI
Lluís-Anton Baulenas
Edicions La Magrana
PVP: 20.00 euros

Pots fer la teva compra on-line a llibrerialagralla.cat

  

Cap comentari