My Instagram

Qué harías si no tuvieras miedo?

Ens endinsem en una nova era amb noves regles de joc. És hora de vèncer les pors que ens impedeixen seguir el nostre cor, i emprendre una funció professional útil, creativa i amb sentit.

Aquest llibre és un experiment: pretén remoure les teves creences sobre els diners, el treball i el consum que han determinat, en gran mesura, el lloc que ocupes en l'escenari laboral. Ens han educat per a ser empleats obedients, contribuents passius i consumidors voraços, perpetuant així el funcionament del sistema econòmic. No obstant això, la crisi econòmica actual sumada a la de valors ens demostren cada dia que aquest sistema va caducar fa temps i que ens trobem davant d'una nova era, amb unes regles del joc radicalment diferents. Borja Vilaseca planteja que en aquest nou entorn de res ens servirà indignar-nos, actuar com a víctimes i culpar a alguna cosa o ha algú extern. Per això, l'autor insisteix que assumim el nostre paper de principals cocreadors de les nostres circumstàncies socioeconòmiques i que comencem a reinventar-les , no sense abans repensar-nos a nosaltres mateixos.

No es tracta que deixis la feina. Ni que cursis un altre màster. Almenys no encara. Es tracta que prenguis les regnes de la teva vida i et facis càrrec de tu mateix, emocional i financerament. L'únic que et separa de convertir en l'arquitecte de la teva pròpia vida és la por a la llibertat. Què faries si no tinguessis por t'ofereix un veritable mapa per orientar-te en aquest viatge cap a la teva realització professional i personal.

QUÉ HARÍAS TU SI NO TUVIERAS MIEDO?
Borja Vilaseca
Editorial Conecta
PVP: 16.90

Pots fer la teva compra on-line a llibrerialagralla.cat
També disponible en e-book a liberdrac.cat 

  

Cap comentari