My Instagram

Premi Llibreter 2013


La primavera a Pequín. Un dietari, del poeta i traductor Francesc Parcerisas, el relat biogràfic de Barney Panofsky El cas d'en Barney Panofsky, de Mordecai Richler, i una adaptació de la Caputxeta Vermella han estat guardonats avui amb el Premi Llibreter 2013, a proposta dels llibreters catalans.

La primavera a Pequín. Un dietari, de Francesc Parcerisas, publicada per Quaderns Crema, és el nou Premi Llibreter en la categoria de Literatura Catalana, mentre que El cas d'en Barney Panofsky, de Richler, també de Quaderns Crema, s'ha emportat la distinció en l'apartat d'Altres Literatures.

En la categoria d'Àlbum Il·lustrat, el premi ha estat per a La Caputxeta Vermella (Símbol Editors), que adapta el popular conte clàssic i el situa en un entorn urbà, il·lustrat amb gran realisme i detall per Roberto Innocenti, amb text del desaparegut Aaron Frisch .

Les obres premiades s'han escollit d'entre els títols proposats per les llibreries del Gremi de Llibreters de Catalunya.

L'acte de lliurament del XIV Premi Llibreter, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, Biblioteques de Barcelona, el Departament de Cultura i Transloan Llibres, tindrà lloc aquesta tarda a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona, amb un pregó a càrrec del dramaturg i nou director del Teatre Nacional de Catalunya (TNC), Xavier Albertí.

(Font: La Vanguardia)

Pots veure les fotos del lliurament del premi AQUI

Cap comentari