My Instagram

Presentació de l'informe anual d'Aministia Internacional

Hi ha dates que en l'agenda d'activitats de La Gralla, ja les tenim marcades any rere any. Una d'elles, és la presentació de l'Informe Anual d'Amnistía Internacional que també, any rere any, Xavi Burgués, vice-president de l'entitat a Catalunya, és l'encarregat de realitzar-la.
El 2012, per desgràcia no fou molt millor que els anteriors i els governs, amb l'excusa de la seguretat nacional o dels interessos socials han continuat violant els drets humans de les persones.
La bona noticia que ens va donar és que, malgrat les dificultats que es troba al seu pas, el moviment en pro d'aquests drets és cada vegada més fort i, gràcies al coratge i determinació de moltes persones anònimes que se solidaritzen amb els maltractats, la seva veu cada vegada se sent més alta i més forta en aquesta lluita per exigir el respecte que, com a persones, tots ens mereixem.
Esperem ja amb ànsia a informe de l'any que ve per comprovar que, efectivament aquesta lluita cada vegada va a més i s'aconsegueixen més victòries en aquesta guerra que sembla no tenir fi.

Us deixem l'àlbum de fotos i un vídeo de presentació d'Aministia Internacional.


AMNISTIA INTERNACIONAL. INFORME 2013
Editat per Amnisitía Internacional
PVP: 25.50 euros

Pots fer la teva compra on-line a llibrerialagralla.cat
També disponible en e-book a liberdrac.catCap comentari