My Instagram

Invisibles de Juan Diego Botto al teatre Lliure de Barcelona


Sota la direcció de Sergio Peris-Mencheta, arriba al Teatre Lliure de Barcelona l'obra Un trozo invisible de este mundo, basada en els textos del llibre Invisibles de Juan Diego Botto publicat per Espasa.
Aprofitem l'estrena de l'obra, interpretada pel mateix Juan Diego Botto i Astrid Jones, per recomanar-vos la lectura d'aquest interessant llibre sobre la immigració, els CIEs, la tortura durant la dictadura argentina ... amb textos basats en experiències i persones reals que l'autor va poder conèixer gràcies a la col · laboració de diverses ONG.

"Un agent de policia que creu que en aquest país no hi cap ningú més. Un immigrant que truca des d'un locutori a la seva dona i, entre divertits desencontres i confusions, explica com li van les coses i la duresa de la distància. Una dona subsahariana que explica al seu fill com va viatjar a Europa i els obstacles que va trobar en el «primer món». Un jove que relata la seva experiència davant la tortura a l'Argentina de la dictadura de la Junta Militar dels setanta. Un home que, carregat de sarcasme, filosofa sobre el que suposa estar lluny de casa i perdre-ho tot per l'exili polític."

INVISIBLES. VOCES DE UN TROZO INVISIBLE DE ESTE MUNDO.
Juan Diego Botto
Espasa Calpe
PVP: 16.90 euros

Pots fer la teva compra on-line a llibrerialagralla.cat

També disponible en ebook a liberdrac.cat

Cap comentari