My Instagram

El Club de los Inmortales

«Vivim temps de grans avenços científics i tecnològics. També són temps de caos i conspiracions. Temps de col·lapses financers que assolen el globus. Temps de migracions massives. Temps en què els rics cada vegada són més immensament rics i poderosos ... i tenen cada vegada més por.

En aquesta nova era, la ciència i la tecnologia dominen el món. Del transhumanisme a la tecnologia de vigilància, la intel·ligència artificial, la immortalitat neurològica, la realitat virtual, la nanotecnologia, l'enginyeria genètica, el teletransport ... Aquestes tecnologies no s'estan desenvolupant per beneficiar la humanitat. S'estan desenvolupant per beneficiar l'elit. No s'hi desenvolupant per controlar i detenir terroristes i criminals. Estan dissenyades per controlar i aturar-te a tu.

La humanitat està en perill. El canvi és inevitable. No és la fi del món, però pots veure-ho i sentir des d'aquí. Per a molts, això sonarà a pel lícula de Hollywood. Però el món de Mad Max està a la volta de la cantonada. I t'asseguro que és absolutament real. »Daniel Estulin
EL CLUB DE LOS INMORTALES
Daniel Estulin
Ediciones B
PVP: 18.00 euros

Pots fer la teva compra on-line a llibrerialagralla.cat


Cap comentari