My Instagram

El Matarratas

El Matarratas és una novel·la que et mostrarà el més fosc secret. Àngel, el seu protagonista, tindrà una evolució de la foscor en la seva vida i els fets que l'han marcat, a la transició a una cosa nova i millor. Vols acompanyar a l'Àngel en aquest viatge vital? Una novel·la sorprenent  on trobaràs moltes emocions.

«Amb una d'aquelles escenes de pel · lícula que et cargolen a la butaca quan s'apaguen els llums, fa la seva presentació" El mata-rates ". Estem davant d'una novel · la enlluernadora. Es basta a si mateixa per atrapar el lector, conquerir, seduir, i fer-lo seu fins al final. »-Pepa Roma, Premi Azorín 2011, autora de Mandala i Indian Express.


Sinopsi:

Creus que es pot superar el passat? Àngel es veu obligat a tornar a casa per la malaltia de la seva mare. Anirà acompanyat de la dona amb la que comparteix la seva vida. Al poble on va viure la seva infància, es trobarà amb els records de la infantesa i desvetllarà un secret traumàtic que ha marcat tota la seva vida. Qui no guarda cadàvers a l'armari?
Anys després se n'anirà a l'Índia, on, gràcies a contemplar les vides d'altres i els seus sofriments, serà capaç d'assumir el passat i continuar amb la seva vida.

De vegades els botxins són les veritables víctimes.

Llegeix les primeres planes AQUI
EL MATARRATAS
Mar Cantero Sánchez
Nowevolution
PVP: 14.95 euros

Cap comentari