My Instagram

Llibretes Solidàries

Potser molts de vosaltres conegueu ja a Susana "Purpurina", la tallerista de manualitats que va visitar La Gralla aquest passat Nadal per fer un taller de figures nadalenques amb materials reciclats.
Ara, torna a La Gralla per proposar-nos una campanya solidària:

Llibretes Solidàries

Per cada compra que realitzeu d'una de les seves llibretes Scrapbooking, estareu fent una donació d'1 euro per l'Associació REIR (Recursos Educatius per a la Infància en Risc) que valdrà per a atorgar una beca de material escolar.

Pels que no els conegueu encara, REIR és una associació que es va crear l'any 2007 per donar resposta a les inquietuds d'un grup de professionals de diferents àmbits que volien treballar ajudant a la infància en risc d'exclusió social a Catalunya.

Així que ja sabeu, si voleu sorprendre amb un regal original i a més, col·laborar amb una bona causa, veniu a La Gralla i compreu una de les creacions de Susanna.
Recordeu que tenim dret a l'educació i, en èpoques de crisi com l'actual, és feina de tots que cap nen es quedi sense.
Entre tots, podem fer que aquesta campanya sigui un èxit i que algun nen es pugui beneficiar de la solidaritat de Susanna, de l'extraordinària tasca que està realitzant REIR i de la nostra humil col·laboració amb ells.


Cap comentari