My Instagram

Presentació del llibre La Llamada de las Voces


Ahir va visitar La Gralla Jorge Acedo Casals, per presentar-nos el seu primer llibre La Llamada de las Voces, editat per Carena Edicions.
Va presentar l'acte Francesc Rovira, escriptor i crític literari que va animar els presents a llegir l'obra de Jorge Acedo perquè li va enganxar des del primer moment i per disposar d'un llenguatge i qualitat literàries poc comuns en una primera obra.
Per la seva banda, l'autor ens va desgranar una mica els secrets del llibre, el per què ho va escriure i el que volia transmetre amb ell, cosa que va resumir en tres paraules "Res és casual" va dir, tot passa per alguna cosa.
El llibre ens conta dues històries aparentment sense cap connexió, una des de Brasil i l'altra des de Barcelona però a mesura que cadascuna d'elles avança, veiem punts de connexió entre les dues. Un món espiritual i un altre corrent que el destí converteix en un únic camí sense que els protagonistes ho sàpiguen.

Us deixem l'àlbum de fotos
LA LLAMADA DE LAS VOCES
Jorge Acedo Casals
Edciones Carena
PVP: 17.00 Euros

Pots fer la teva compra on-line a llibrerialagralla.cat

1 comentari:

  1. Arranca la novela de dos hilos narrativos, como si contara dos historias diferentes. Una de ellas empieza en Brasil, una zona denominada Buraco Preto, en la hacienda Bom Futuro, donde vive la familia de Lucio Monteiro y su esposa Sonia. Tienen doce hijos y uno de ellos, una niña llamada Belissa va a protagonizar esa parte de la trama.
    La otra arranca en la comarca del Penedés, en un pequeño pueblo donde va a veranear una familia barcelonesa, uno de cuyos hijos se llama Fernando, que es quien va a protagonizar esa otra parte de la trama. Poco a poco ambas historias van confluyendo.
    Una trama original, amena y muy bien documentada, que hace pasar unas horas muy amenas al lector.

    ResponElimina