My Instagram

Teresa Sagrera visita La Gralla

Teresa Sagrera, autora  de Confidències d'una reina, novel·la amb la qual va ser finalista del Premi Néstor Luján de novel·la històrica, va visitar la nostra llibreria aquest passat dissabte 5 d'octubre.
Va signar exemplars del seu llibre, va conversar animadament amb els seus lectors i ens va explicar algun detall sobre com es va inspirar per escriure-ho.
Li agraïm la seva visita i la seva simpatia. Esperem veure-la ben aviat per aquí presentant nova novel·la i que com a mínim, tingui tant èxit com aquesta.

Us deixem el mini-àlbum de fotos:


I un link amb una entrevista a NacióGranollers.cat

CONFIDÈNCIES D'UNA REINA
Sinopsi del llibre:
“En el fons del seu cor, a part de ràbia, dolor, pena i solitud, hi havia por. Una por colpidora que no la deixava a penes ni pensar; por de fer-se una dona; por de ser ella mateixa i no dependre de ningú; por de créixer, en tots els sentits... Seria realment capaç de fer tot el que pensava que havia de fer? Tenia por de tenir por“. 

Peronella d'Aragó, casada als catorze anys amb Ramon Berenguer IV, un home endurit per les batalles i vint anys més gran que ella, descobrirà l'amor al costat d'un trobador, Guillem de Vila-rasa. Instal•lada a Vila Maior, també decobrirà el poder de l'amistat amb la seva dama, la Loreto, però no quedarà allunyada de les intrigues entre nobles pròpies de l'època.


Columna Edicions
PVP: 19.90 euros

Pots llegir els primers capítols aqui PDF

Compra ara on-line aquest llibre a llibrerialagralla.cat

Cap comentari