My Instagram

T'agradaria viatjar en globus?


Globubolg és una empresa especialitzada en l’organització de vols i viatges en globus,  que volen per diverses comarques  de la geografia catalana: fent vols de descoberta a la Cerdanya, Osona, el Vallès i vols de travessa pels Pirineus.
La seva empresa, formada per un equip de professionals amb més de 10 anys d’experiència, es dedica, a més a més dels vols en globus per passatgers, a la publicitat aerostàtica. Durant aquests anys també han portat a terme infinitat de projectes de particulars i comercials i, també, han participat en múltiples competicions i expedicions a diversos indrets del món (Europa, Àfrica, Amèrica, etc.). Aquestes expedicions han estat vinculades amb la realització d’audiovisuals, programes de televisió i reportatges fotogràfics.
A Globubolg els hi agraden els globus, els hi agrada volar, els hi agrada veure les coses des d’ una perspectiva diferent i, per això, volen animar-vos a que ho proveu, a què gaudiu de l’experiència única de volar en globus. I, per què no fer un regal original? Sorprèn als teus: regala un viatge en globus! A la nostra llibreria trobaràs tota la informació que necessites i els packs regal. Animeu-vos!

VOL DE DESCOBERTA PER 1 PERSONA
PREU: 160 EUROS
VOL DE DESCOBERTA PER 2 PERSONES.
PREU: 300 EUROS

El vol de descoberta és una de les propostes de vol en globus que us ofereix Globubolg. Aquesta opció de vol en globus és la més adient per tots aquells que vulgueu gaudir de l’experiència de fer un viatge en globus a més de 1.000 m d’altitud, per tots els qui us agradi la natura, per a aquells de vosaltres que tingueu ganes de descobrir la terra des del cel.
El vol de descoberta es pot dur a terme durant tot l’any, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin. Aquesta proposta de vol en globus us permetrà fer un recorregut aeri per algunes de les comarques més boniques de Catalunya: a Globubolg volem en globus pel Vallès Oriental, per la Cerdanya, Osona.
Globus Cardedeu (Barcelona)Globus Cerdanya
La durada del vol en globus de descoberta és d’una hora i mitja aproximadament; estona durant la qual sobrevolarem alguns dels indrets més emblemàtics de la geografia catalana.
Fent un vol en globus a més de 1.000m d’altitud podreu gaudir d’unes vistes increïbles i viureu una experiència inoblidable!


VOL DE DESCOBERTA EXCLUSIU!
PREU: 650 EUROS

Gaudiu del mateix vol anterior però amb una gran diferència. Convida a la teva parella/ami/familiar i tindreu el globus per vosaltres sols...amb pilot, es clar. No us ho penseu més i veieu la nostra terra com no l'heu vist mai!

Cap comentari