My Instagram

Al març, coneixeras Panteras de Lena Valenti

Lena Valenti per primera vegada en Plaza & Janés
Descobreix les Panteres
Prepara't per llegir ( i viure ) una de les històries d'amor més intensament romàntiques mai explicada, plena d'erotisme, aventures i emocions a flor de pell : Panteras.

Tanca els ulls i imagina. Què li queda a una dona quan l'acusen per un delicte que no ha comès? En què pot recolzar-se una dama quan les espatlles que l'havien de consolar desapareixen? Aquest és l'inici d'un desafiament en tota regla. Descobreix les Panteres, el club clandestí més revolucionari hi ha les dones que, al centre d'Anglaterra , van desafiar a tot hi ha tothom. Una novel·la molt especial, que et mantindrà enganxada, de principi a fi.

Lena Valenti va néixer a Badalona ( Barcelona ) el 1979. Molts ja la coneixereu per la seva Saga Vanir - fins ara composta per El libro de Jade , El libro de la Sacerdotisa , El libro de la Triada , El libro de Gabriel , El libro de Miya , El libro del Alquimista i El libro de Ardan ( tots ells publicats en Debolsillo ) -, que l'ha consagrat com una de les autores més aclamades de la novel·la romàntica. Al març arriba Panteres, la nova novel·la de l'autora, per fi en Plaza & Janés. Una novel·la sexy , ferotge i intel·ligent ... Jo sóc Pantera , i tu?PANTERAS
Lena Valenti 
Plaza & Janés

AL MARÇ A LA NOSTRA LLIBRERIA

Cap comentari