My Instagram

Conferència: El magnesi i la salut

Poques, molt poques vegades s'ha vist l'Espai Gralla tan ple com dijous passat, 5 de juny. Fet que reafirma la confiança que desprèn Ana Maria Lajusticia que als seus 90 anys, segueix igual de vital, alegre i intel · ligent que sempre. I quin és el seu secret? ... Segons ella, el magnesi i veient, ningú pot posar en dubte que una mica de raó, tindrà.
Bilbaina de naixement però resident a Barcelona des de fa molts anys, Ana Maria va començar a estudiar dietètica basada en la biologia molecular i bioquímica a principis dels anys 70. L'any 1977 va publicar el seu primer estudi L'alimentació equilibrada en la vida moderna que va ser tot un èxit i des de llavors, no ha parat.
La seva experiència personal l'avala. Als 30 anys sente diagnosticar artrosi i degeneració dels teixits cartilaginosos pel que va haver de portar durant més de 20 anys una tafanera per poder mantenir la seva esquena recta ... fins que va decidir prendre les regnes de la seva alimentació i va descobrir el que va venir a explicar a La Gralla que el magnesi és vital per al nostre organisme però a causa d'una mala alimentació gairebé ha desaparegut de la nostra cadena alimentària.
Per a ella, va ser la seva salvació, després de dos anys de prendre-ho regularment (3 grs al dia són més que suficient) els seus analítiques van demostrar que li havia desaparegut la diabetis i el colesterol, altres que les seves articulacions es van recuperar completament.
Molt contents, de veritat, amb la seva visita i per compartir les seves experiències amb nosaltres. 
Us deixem l'àlbum de fotos:Cap comentari