My Instagram

Premi Llibreter 2014El Gremi de llibreters, ja ha anunciat els tres títols que ha reconegut amb el XV Premi Llibreter, premi que any rere any pretén, mitjançant la votació prèvia de les llibreries associades, ressaltar aquells títols de qualitat que no han rebut l'atenció que mereixen i fer-los arribar d'aquesta manera a nous lectors.


El premi Llibreter de literatura catalana és per a I demà, el paradís, d’Antoni Vives, editat per La Magrana. En la novel·la, el tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, escriptor i col·laborador de l'ARA fa un viatge literari del Cadaqués aïllat dels anys 20 i 30 fins al Cadaqués dels estiuejants progres i dels artistes trencadors dels anys 60, passant per la Guinea en temps de Fernando Poo, quan era una colònia espanyola.

El premi a l'autor estranger, el Llibreter a Altres Literatures, és per a Ànima, de Wajdi Mouawad, editat per Periscopi (català) i Destino (castellà). L'autor de la trilogia teatral La sang de les promeses, en la qual s'inscriu 'Incendis', una novel·la animal que mossega.

El premi a l'àlbum il·lustrat és per a Aquest barret no és meu, de Jon Klassen, editat per Milrazones.

Font: Ara.cat

Si voleu veure fotos feu clik AQUI


Cap comentari