My Instagram

Escoltar un llibre: un altra manera de llegir

T'encanta la lectura, però t'adones que cada vegada tens menys temps per llegir?


Consola't: això mateix ens està passant a moltíssims lectors. Les xarxes socials, WhatsApp, els emails, la televisió a la carta, les sèries, els videojocs ... Cada vegada hi ha més coses que competeixen amb els nostres adorats llibres. I en un món amb tants estímuls com el nostre, cada vegada resulta més difícil retirar-se per realitzar una activitat que exigeix ​​concentració i tranquil·litat.
I, però, trobes a faltar llegir llibres, oi que sí? Gairebé no hi ha dia en què no et lamentis per totes aquestes meravelloses lectures que no estàs fent. I el pitjor és que no saps com posar-hi remei.
Doncs nosaltres et donarem una idea: aprofita per llegir les estones en què estiguis fent coses amb el cos, però no amb el cap. Per exemple, quan facis neteja, condueixis, facis manualitats, vagis amb bici o surtis a córrer.
Impossible? Doncs no. A que moltes vegades quan fas qualsevol d'aquestes coses portes el mòbil amb tu i amb els auriculars posats? Doncs deixa per un moment d'escoltar música i prova a llegir amb les orelles!


Per això precisament s'han inventat els audiollibres. En altres països, com Alemanya i els Estats Units, fa temps que milers de persones escolten els llibres a més de llegir-los en paper.
A les llibreries europees els audiollibres es venen en forma de CD. Però aquest format et complica molt la vida si vols escoltar la teva audiollibre des del mòbil. A més, els nous aparells com els ordinadors o les ràdios per al cotxe ja no tenen ranura per a CDs.
En Seebook han decidit emprar les seves famoses targetes per descarregar ebooks i tunejarles de manera que el teu audiollibre pugui passar directament de la targeta al mòbil.

Veure el catàleg d'audiollibres AQUI

Copyright del text Seebook.

1 comentari:

  1. Gràcies, amics de La Gralla! Os desitjo molt d'éxit amb els audiollibres!

    ResponElimina