My Instagram

Per a futurs PadawanFa cosa d’un parell d’anys la factoria Disney va comprar els drets de Star Wars i va anunciar l'inici del rodatge d'una nova trilogia. Això va fer que el fenomen galàctic tornés quan ja semblava ferit de mort, després de la durament criticada preqüela que George Lucas es va treure del barret, per mostrar-nos com el tendre Anakyn Skywalker es convertia en el malvat més malvat de la història del cinema, Darth Vader.
Des d’aleshores, la maquinària Disney no ha deixat de treure tot tipus de productes de marxandatge relacionats amb la saga.  Els últims a aterrar a la nostra llibreria han estat aquests dos models de sabres làser, que tot jove aprenent de Jedi hauria de tenir.
El model de l'esquerra és un sabre làser amb llum i so, sensible al moviment, que canvia el so quan mous l'espasa. Inclou 3 piles AA i mesura 86 cms.
El model de la dreta és retràctil, els seus acabats són en PVC i mesura uns 65 cms.

Així que ja sabeu, si sou fans de Star Wars i voleu iniciar als vostres fills i filles pels camins de la força, no els pot faltar l'element principal d'un jedi ... el seu sabre làser.

Veure sabre làser amb llum i so AQUI
Veure fitxa sable làser retràctil AQUI

Cap comentari