My Instagram

Per a lectors "alternatius"

Permeteu-nos la llicència que de tant en tant, ens surti la vena alternativa i, aprofitant que Sant Jordi és a prop, incloure un parell de ressenyes per a lectors "Alternatius"


Los del sud us matarem a tots’ és una novel·la ambientada l’any 2032, amb una Catalunya sotmesa als andorrans, una Girona en ruïnes on només hi viuen vells, una Barcelona convertida en parc d’atraccions per a turistes i unes terres del sud plenes de mutants endogàmics molt enfadats. De fet, ara que hi penso, ‘Los del sud us matarem a tots’ parla del nostre present. No?
(Font Vilaweb)


Això és el  que passa quan els de Lleida i Tarragona  fins als pebrots de que es relacioni Catalunya únicament amb del centralisme Barcelonès (turisme a dojo) i l’empordà meravellòs.
Els del Sud declararan la guerra als del Nord i “la liaran parda”.

Veure fitxa del llibre AQUI


Basat en The Walking Dead d'AMC, aquest esgarrifós llibre dóna vida com mai abans al gran èxit televisiu. Amagats entre les seves pàgines amenacen més de vint enginyosos elements emergents que afegeixen una nova i aterridora dimensió a la sèrie.
(Contraportada del llibre)

Llibre desplegable amb il.lustracions tridimensionals de violència explicita que mostra alguns dels escenaris de la popular sèrie.
No apte per a menors ni adults sensibles, per a mostra, un video.Veure fitxa del llibre AQUI

Cap comentari