My Instagram

Del llibre al cinema


Diuen els entesos que una imatge val més que mil paraules. Nosaltres, com a llibreters, evidentment preferim les mil paraules i si estan ben enquadernades, molt millor.
En el cas del cinema, en multitud d'ocasions han intentat, amb més o menys èxit, posar imatge a les paraules ... estem parlant de bones (i no tan bones) novel·les portades a la gran pantalla.
Un dels últims exemples (segur que n’hi haurà més) són dues bones novel·les de l'editorial Anagrama.
La primera és la pel·lícula Romance en Tokyo que s'estrenarà el proper 22 d'abril i que és una adaptació de la novel·la semi autobiogràfica d'Amélie Nothom Ni de Eva ni de Adan.

"Amelie és una jove belga somiadora de 20 anys que torna al Japó, on va passar part de la seva infància. Allà dóna classes privades de francès per a guanyar-se la vida, i és així com coneixerà a Rinri, el seu primer i únic estudiant, un jove japonès amb el qual entaularà un romanç. Entre sorpreses, moments feliços i esculls a meitat d'un xoc cultural, Amelie descobrirà una banda de Japó que mai abans havia conegut"

Us deixem el tràiler:


 Podeu veure la fitxa del llibre AQUI

L'altra estrena, que va ser el passat 15 d'abril és The lady in the Van, protagonitzada per la grandíssima  Maggie Smith basada en la novel.la d'Alan Bennet La dama de la furgoneta, publicada també en català per leditorial Empúries.


"La guanyadora de l'Oscar Maggie Smith interpreta la singular Senyora Shepherd, una dona d'orígens desconeguts que va aparcar "temporalment" durant 15 anys la seva furgoneta a l'accés a la casa de Londres de l'escriptor Alan Bennet (Alex Jennings en la ficció), el que va desembocar en una amistat que el mateix Bennet va recollir en la seva novel·la, obra teatral i ara pel·lícula dirigida per Nicholas Hytner"


També us deixem el tràiler'The Lady in the Van' - Tráiler español (HD) por elseptimoarte

 I la fitxa del llibre AQUI

Cap comentari