My Instagram

El llibre que en Tweety mai llegiria

A mig camí entre la autobiografia i l'anàlisi de la naturalesa dels felins, la premi Nobel Doris Lessing, fa en aquesta obra un homenatge literari als gats.

L'amor de Doris Lessing pels gats ve de lluny. Gats il·lustres s'obre amb les experiències de la gran autora a la granja africana on es va criar i ens porta fins a la seva vida adulta a Londres, en un viatge a través dels continents i dels anys que té com a fil conductor a molts dels gats que van formar part la seva vida.

Agressius alguns, molt dignes altres, tots a la recerca d'atenció, aquests animals corrents es converteixen en criatures extraordinàries sota la mirada atenta de Lessing.

Les il·lustracions de Joana Santamans donen l'últim toc de gràcia a un text que en si mateix és una autèntica delícia literària.

«Un gat és un autèntic luxe ... ho veus caminar per la teva habitació i en el seu caminar solitari descobreixes un lleopard, fins i tot una pantera. L'espurna groga d'aquests ulls et recorda tot l'exotisme amagat en l'amic que tens al costat, en aquest animalet que miola de plaer quan li acaricies. »
Doris Lessing

Comença a llegir el llibre AQUI
Veure fitxa del llibre AQUI

Cap comentari