My Instagram

Torna Warhammer!
Els amants de la ciència ficció literària i més concretament, de l'univers Warhammer, estan d'enhorabona.
Si fa uns dos anys, l'editorial barcelonina Timun Mas, anunciava que deixava de publicar les novel·les basades en els jocs d'estratègia de Games Workshop, un acord assolit entre aquests últims i l'editorial Minotauro ha permès que les sagues de Warhammer, Warhammer 40.000 i l'Herejía d'Horus tornin a sortir traduïdes al castellà.
No només s'anuncia l'edició de nous títols, sinó la recuperació de títols antics perquè d'aquesta manera, els nous adeptes a aquestes sagues poguessin tenir l'oportunitat de tenir les col·leccions completes.
Així doncs, sens dubte, una gran notícia per als milers de seguidors que es van quedar "penjats" amb la seva sèrie preferida a mig acabar.
Els primers títols i seguint la política de recuperar els vells títols, són els dos volums de Ultramarines.
Primer Ómnibus és una reedició del recopilatori publicat el 2011 que inclou la trilogia El portador de la noche, Guerreros de Ultramar, Cel mort, Sol negre i el relat "Cadena de mando". Segundo Ómnibus és el segon recopilatori i recopila les novel·les Campo de la muerte, Coraje y honor i El legado del Capítulo (publicades entre 2006 i 2010), així com un relat i un còmic protagonitzats tots dos pels Ultramarines. 
Els dos volums sumen més de dues mil pàgines en total ... una bona dosi per començar, no?

Veure fitxa Primer Ómnibus AQUI
Veure fitxa Segun Ómnibus AQUI

Cap comentari