My Instagram

Un món de poesia, l'App de Joana Raspall

Vivim dels llibres, estimem els llibres però no podem deixar de banda un món cada cop més digitalitzat.
De la mà de l'empresa Tics Mediàtics, ens arriba Un Món de poesia, una App per mòbils i tauletes que pretén acostar la poesia als nens i nenes de 6 a 11 anys.
El joc se'ns presenta com una manera que pares i mares, tan preocupats per l'ús i l'abús dels dispositius mòbils,  es reconciliïn ni que sigui per una estona amb la tecnologia i deixar-los navegar de la ma de la poesia de Joana Raspall.
La aplicació té 27 activitats interactives que permetran als nostres infants ajudar a construir els poemes de Joana Raspall, a caçar paraules o rescatar llibres abans no s'esgoti el temps.

Els nens i nenes han d’anar superant activitats, navegant per cadascun dels mons, i així guanyar poemes, que podran llegir des del seu poemari interactiu. El videorecitador és l’activitat estrella. Permet als nens i nenes gravar-se en vídeo recitant els poemes de Joana Raspall amb l’ajuda d’un teleprompter. Els jocs serveixen per aprendre, tant des de casa com des de l’escola, com es construeix un poema, per entrenar la comprensió lectora, la memòria, l’atenció i la comprensió oral, la lectura en veu alta… I per descomptat per adquirir valors com l’amor, l’amistat, la solidaritat… tan presents en l’obra de l’autora.
La veu que ens acompanya durant tot el nostre viatge per l'aplicació és de la Sílvia Bel i les il·lustracions han estat creades per la Marta Falip.


Ja sabeu doncs, si disposeu (que segur que si), d'un mòbil o una tauleta podeu descarregar la aplicació per IOS o Android i començar aquesta màgica aventura de les paraules amb la poeta més estimada pels nens.

Cap comentari