My Instagram

34 Saló del còmic de Barcelona

Des de demà i fins el diumenge dia 8 de maig, torna a Bercelona el saló del còmic.
El Palau 1, la planta baixa del Palau 2 i laPlaça Univers de Fira Barcelona Montjuïc seran enguany els escenaris del certamen organitzat per FICOMIC, un gran espai on el còmic viurà una festa espectacular amb exposicions, tallers, autors signant, conferències, videojocs... i on el cinema, els cotxes i les motos tindran un especial protagonisme.
D’acord amb la temàtica escollida per a la nova edició, l’exposició principal serà Vinyetes sobre rodes, basada en la presència de cotxes, motos i bicicletes al còmic. La mostra comptarà amb 200 originals de còmic i una vintena de vehicles reals, entre ells les motos amb les que han competit al París-Dakar Marc Coma, Nani Roma, Laia Sanz i Joan Porcar, donat que s’han publicat diversos còmics sobre aquest ral·li.
Un dels atractius d'aquest any, és que els assistents  al Saló del Còmic podran veure en primera persona una rèplica de la nau “protagonista” d’Independence Day: Contraataque, la seqüela de la clàssica Independence Day, que s’estrena el pròxim 1 de juliol.
Entre els autors estrangers que seran presents en el 34 Saló Internacional del Còmic de Barcelona tenim a Frank Miller, tot un referent del còmic i el cinema contemporani; Ben Bocquelet, creador d’El Asombroso Mundo de Gumball; Cyril Pedrosa, un autor europeu clau;Zerocalcare, la gran revelació del còmic italià; el prestigiós guionista nord-americà Brian Azzarello; la singular il·lustradora francesa Maryon Fayolle; la polifacètica creadora argentina Sole Otero; la interessant autora libanesa Zeina Abirached o l’innovador dibuixant i il·lustrador Koren Shadmi. A més, el certamen comptarà amb dos autors clàssics de renom com són els italians Paolo Eleuteri Serpieri i Lele Vianello.
En definitiva, una cita ineludible pels amants del còmice que durant quatre dies gaudiran del bo i millor del gènere.

Font de la notícia: FICOMIC

Cap comentari