My Instagram

El nostre company Miguel, finalista dels premis Mandarache 2017!

Ens encanta l'eslògan del Laboratori de Lletres que diu "només hi ha una cosa millor que llegir un llibre, escriure'l" i el nostre company Miguel s'ho ha pres al peu de la lletra. Lector incansable, es va llançar a l'aventura d'escriure i de moment no li va gens malament: al seu currículum pot presumir de dos llibres editats.
Nosaltres ja sabíem que era bo, però ara, li arriba el reconeixement per part dels Premis Mandarache dels que és finalista per a l'edició del 2017.
ENHORABONA MIGUEL!

El Projecte Mandarache de Formació de Lectors, organitzat des de 2004 per l'Ajuntament de Cartagena i guardonat amb el Premi Nacional al Foment de la Lectura 2014, ha presentat públicament els finalistes candidats als Premis Mandarache i Hache 2017, la dotzena edició dels mateixos.
Els jurats dels premis literaris Mandarache no estan compostos per grans figures de la literatura sinó per 5.000 lectors joves que cada any participen en aquests democràtics guardons.
Els finalistes candidats són seleccionats cada any per l'anomenat Grup Promotor del projecte, un òrgan de caràcter conformat per ciutadans voluntaris, professionals del món del llibre i de l'educació: professors de secundària, bibliotecaris, llibreters, animadors i tècnics de Joventut.
La selecció d'obres intenta conjugar llibres diferents entre si, que puguin cobrir les expectatives dels diferents tipus de lectors. Així al Premi Mandarache 2017 opten les novel·les También esto pasará (Anagrama, 2014) de Milena Busquets, filla de l'emblemàtica editora Esther Tusquets; Te vendo un perro (Anagrama, 2015) del mexicà Juan Pablo Villalobos; i finalment La imensa minoria (Literatura Random House, 2014) del nostre company Miguel Àngel Ortiz.


LA INMENSA MINORÍA
Literatura Mondadori

Novel·la ambientada a Barcelona en què quatre adolescents de la perifèria retraten la forma de vida humil de la immensa minoria que sobreviuen a les dificultats econòmiques i a les expectatives defraudades.

Veure fitxa del llibre AQUIPer cert, per si encara no sabeu qui és en Miguel

Cap comentari