My Instagram

Fira del còmic de Barcelona, fes el teu còmic!
I no ens podem oblidar en una setmana en què els còmics són els protagonistes, dels culpables que hi hagi ... els creadors. Les ments privilegiades que imaginen mons impossibles, que reflecteixen escenes quotidianes, que ens fan lluitar contra déus i dimonis ... ets tu un d'ells? o, vols ser-ho?
Et presentem la nostra gamma de productes especialment concebuts per a il·lustradors.

CANSON ILLUSTRATION - Bloc de dibuix per a il·lustració, còmic i manga -
La primera gamma de paper específic per a la il·lustració, el còmic i el manga. Desenvolupat conjuntament amb la Maison des auteurs d'Angoulême, provat i validat per dibuixants professionals a França i els Estats Units, el paper Illustration de Canson és ideal per a totes les tècniques del dibuix de còmic i il·lustració: llapis, tinta, aiguada, retolador, ploma, bolígraf ...
Paper de textura llisa resistent a la tècnica del raspat, al zel i l'esborrat.
Extra-blanc, ofereix un excel·lent contrast dels colors i l'ús de l'escàner.

PITT artist pens
En molts països els dibuixos a tinta tenen una llarga tradició artística. La seva força expressiva, propietats cobrents, perdurabilitat i la possibilitat de combinació amb altres moltes tècniques han fet que sigui un mitjà molt interessant per a artistes i dissenyadors gràfics. Faber-Castell ha reunit tots els avantatges del dibuix a tinta xinesa en un modern i senzill retolador d'un sol ús: el PITT artist pen. La punta de pinzell versàtil és flexible i es doblega sense trencar-se. Mentre els colors clars són transparents i, per tant, adequats per a tècniques d'envernissat, els colors foscos tenen una bona capacitat de cobertura. Els retoladors PITT artist pen compten amb gran resistència a l'acció de la llum i cada color s'identifica mitjançant un codi asteriscs.

Ja sabeu, ara no teniu excusa per començar a fer volar la vostra imaginació.
Tots aquests productes i molts més, els trobareu a la nostra secció de papereria tècnica.

Cap comentari