My Instagram

La ràbia de Lolita Bosch


«Odiar és anar-se’n. Marxar. Fugir. Perdre. Sentir ràbia, en canvi, és sentir-se vençut. És mirar les coses des d’una porta molt petita i molt alta que duu a un món immens que és molt avall i on gairebé tot sembla ser a les fosques. Un món on no saps per què però hi vols tornar a entrar. Fer-lo teu. Potser per trobar-hi l’única porta de sortida. La ràbia és una forma estranya d’esperança.»

La novel.la de Lolita Bosch, guardonada amb el Premi Roc Boronat d’enguany, rememora el bullying que l’escriptora catalana va partir durants els anys d’institut.
La indiferència i menyspreu que va rebre per part de la resta de companys va anar fent creixent la ràbia dins seu. Una ràbia que ha trigat molts anys a entendre i que ha acabat transformant en llibre gràcies a l’empenta que li han donat aquells adolescents que, també havent patit assetjament, s’han atrevit a explicar-li el seu cas.

Una lectura que recomanem fermament a adolescents, mestres i pares per a conèixer una xacra que malauradament cada dia s’estén més.

Veure fitxa del llibre AQUI

Cap comentari