My Instagram

Presentació del llibre Polpa de Jordi Massó

Dijous dia 19 vam presentar aquí a La Gralla el nou llibre d’en Jordi Masó:  Polpa, editat per Males Herbes.  Vam rebre en Jordi acompanyat d’un dels seus editors, en Ramon, i ens van fer venir ganes de difondre els seus comentaris a tots aquells que no van poder venir, perquè  us animeu també a llegir Polpa.
El recull de contes que és Polpa ens ofereix una literatura fresca, amb ambició literària, sense perdre l’essència de l’antiga literatura de folletó, de la qual l’ autor vol fer una reinterpretació que està entre l’homenatge i la paròdia.
L’origen dels contes són diversos però es palpa la influència de Borges, de Foc pàl.lid de Nabokov, Agatha Christie, Philip K. Dick i Chandler.
En tots els contes destaca l’humor i hi apareixen personatges de la literatura popular. En alguns contes trobarem la música com a protagonista, ja que en Jordi és pianista, a part d’escriptor, i ens parla del que coneix, d’individus que han dedicat la seva vida a la música. Hi ha un conte autobiogràfic i destaquen també quatre relats on apareix la metaliteratura. Tots ells et roben un somriure sempre.

Recomanable per a tothom.

Us deixem l'àlbum de fotos


Veure fitxa del llibre AQUI

Cap comentari