My Instagram

Santa Eulalia, una botiga històrica de Barcelona

SOMNIS A MIDA
 de Núria Pradas

Santa Eulàlia, de Ciutat Vella a Passeig de Gràcia: l’evolució vital d’una noia dins l’univers de glamour i elegància de la mítica botiga barcelonina.


Aquesta és la història de la Laia Calvet, una noia joveneta i somiadora que comença a treballar a la coneguda casa de modes Santa Eulàlia de Barcelona. Des d'aleshores, la seva vida anirà paral·lela a l'evolució de l'empresa i al món de la moda -un món sempre tan canviant i necessitat d'anar-se adaptant als temps - i a la seva evolució dins la societat. La Laia viurà moments feliços però també complexos com els de la guerra civil.
Aquesta novel.la ens parla d'una dona, d'una empresa i d'una ciutat, la trajectòria d'una jove alegre i esbojarrada que es convertirà en dona madura abocada a la feina, d'una jove depenenta que es convertirà en la directora del Salons Santa Eulàlia.
Cal destacar el treball de documentació de l'autora que fa que els lectors puguin fer un viatge per la història més recent de casa nostra, barrejant personatges ficticis amb personatges reals.


Podeu escoltar una entrevista amb l'autora parlant de la novel·la AQUI

Podeu llegir un fragment del llibre AQUI

Podeu veure la fitxa del llibre AQUI

Cap comentari