Home » » Food Trucks, la cuina que es mou

Food Trucks, la cuina que es mou

Publicat per Llibreria La Gralla on 16/6/16 | 16.6.16

 D’un temps cap aquí s’ha posat de moda el que és conegut com a “Foodtrucks”, o el que és el mateix; la cuina sobre rodes. Una iniciativa que va a l’alça -Barcelona i Madrid en són ciutats pioneres- i que ens obre la possibilitat de conèixer cuina de molts tipus i nacionalitats però amb la possibilitat de fer-ho en espais oberts i a un preu molt raonable. Aquest parell de llibres ens ajudaran a conèixer el tema més a fons: des de com muntar un negoci food truck i quina és la normativa espanyola sobre el tema, a tenir una guia de food trucks, de receptes i de cuiners estrella dins el gremi. Els llibre s’acompanyen de moltes i bones fotografies, garantim que algunes d’elles obren la gana de debò.

FOODTRUCKS
Comida de autor sobre ruedas

Alba Yáñez
Editorial Planeta

Veure fitxa del llibre AQUI













FOOD TRUCKS
Cocina sobre ruedas

Rosana Carceller
Editorial Librooks

Veure fitxa del llibre AQUI

Comparteix aquest article :

Publica un comentari a l'entrada

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Llibreria La Gralla - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger