My Instagram

L'Isaac Pachón i la seva mania de deixar refredar els cafèsPer si no us n’heu adonat, no ho heu notat o per si no ho sabeu, a La Gralla ens va la marxa i ens apuntem a un bombardeig.

Així que quan l'Isaac Pachón, autor del llibre Cosas que escribí mientras se me enfriaba el café, ens va proposar participar en un Book Blog Tour no ens ho vam pensar massa i vam acceptar de seguida ... però, un moment ... espereu ... Què és un Book Blog Tour?

Doncs és una gira virtual d'un llibre concret per diferents blocs i espais literaris per donar-lo a conèixer, bé sigui ressenyant el llibre, entrevistant a l'autor o organitzant algun sorteig.
Així que dit i fet, ens vam apuntar a la llista i vam ser "originals" decidint deixar refredar uns cafès mentre xerràvem amb ell a la Plaça de la Porxada, un no té tots els dies l'oportunitat d'entrevistar un autor.
I la veritat és que ens vem oblidar que els nostre cafès eren damunt la taula perquè amb l’Isaac se't passa el temps volant. Vam parlar de les petites coses de la vida que tan bé reflecteixen els seus relats, de cafès, de somnis, de llocs màgics i com no de llibres, llibreters i com de difícil és fer-se un lloc en aquest món. L’Isaac, a força de tenacitat, ha aconseguit donar els primers passos i esperem de tot cor, que no siguin els últims. De moment ens ha promès llibre nou per a finals d'any. L’esperem en candeletes.

Us deixem el vídeo que com ja li vam dir a l'Isaac està fet amb molt d'afecte però amb pocs mitjans. Us garantim que el proper serà millor.

Veure fitxa del llibre AQUI

Cap comentari