My Instagram

Presentació del llibre Sin FronterasDijous dia 2 de juny vam rebre a La Gralla en Vicente García Campo, guanyador del premi Desnivel 2015 amb la seva novel.la Sin fronteras. Un corredor en tierra de nadie la qual és, segons ens va informar, el primer volum d’una trilogia.
La novel.la s’estructura en dues parts compostes per capítols breus i on trobem 3 trames diferents, la de l’esport, la de la pintura i la de la metaliteratura. Des de bon començament se’ns presenten els protagonistes de la novel.la: en Martín, corredor professional solitari i “romàntic”, al qual li interessa viure tranquil i sense pressions competitives, i la Beth, també solitària pintora a les muntanyes. Se’ns descriu un paisatge extraordinari, majoritàriament de la zona cantàbrica. I ja ens ve l’interès de com acabaran aquest parell i que no pensem desvel.lar. Entraran, més endavant, les figures dels companys de carreres i entrenaments, la Mònica i el llop. 
Llegiu la novel.la, perquè a part d’ història d’amor i descripció de la vida d’un atleta, hi trobem el tema del dopatge, de l’amistat, de la pèrdua i una novel.leta dintre que ens vol fer veure la història des d’un altre punt de vista.

Merescut premi.

Veure fitxa del llibre AQUI

Cap comentari