My Instagram

XI Edició del premi Atrapallibres 2016Dimarts 7 de juny, a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona s'han lliurat els premis Atrapallibres 2016.
Aquests premis son convocats pel Consell Català del llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT) amb l'objectiu de fomentar la lectura entre els joves de 9 a 12 anys. Un equip d'experts fa una tria d'obres que opten al premi i un jurat popular format per 5500 nens i nenes d'arreu de Catalunya és qui tria l'obra guanyadora en cadascuna de les tres categories que van votar fins el passat 15 de maig.
Un cop fet el recompte de vots, les obres guardonades aquest any son:

Obra guanyadora Categoria 9 anys

Guanyador 9 anys

MANSO, Anna. 

Amics monstruosos. 

AnimallibresEls pares de la Sandra no són allò que en podríem dir uns pares professionals. Són molt joves, i sovint té més sentit comú i més capacitat organitzativa la filla que els seus progenitors.
A l’escola la Sandra se sent diferent. No hi té amics, l’Aina i la Bet són insuportables, de vegades es distreu del que passa a la classe... sort d’en Martí, amb ell sí que s’ho passa bé. I és que la Sandra és tímida, molt tímida, i poruga, molt poruga. Seran els seus amics monstruosos –un gos zombi, un gat mòmia, una tortuga Frankenstein, i unes periquites fantasma– els que ajudaran la Sandra a veure-hi clar, malgrat la son que li fan passar.

Veure fitxa del llibre AQUI


Obra guanyadora Categoria 10 anys


LONGAN, Laia. 

Jo que vaig dormir amb lleons.

AnimallibresEn Tom és un noi orfe que un dia se sent cridat per un dels personatges d’un circ, al qual s’acabarà afegint amb l’objectiu de cercar el seu pare i els seus orígens. Al meravellós món del circ, viurà tot d’aventures, amb amics i també amb algun enemic. Una obra que barreja de manera destra i delicada tocs de realisme, aventura i fantasia.

Veure fitxa del llibre AQUI


Obra guanyadora Categoria 11-12 anysMUÑOZ AVIA, Rodrigo. 

El signe prohibit. 

EdebéEn Jordi no sap on és la seva millor amiga, l’Aleksandra. De fet, no ho sap ningú, perquè ha desaparegut. I mentre la policia fa preguntes i més preguntes sobre la seva desaparició, ell intentarà investigar pel seu compte, solidaritzant-se amb ella i fent-se la promesa de parlar sense la primera vocal mentre la seva companya de classe no torni. 
Com us podeu imaginar, les situacions en què es trobarà el Jordi seran d’allò més rocambolesques, entranyables i divertides.

Veure fitxa del llibre AQUI

Enhorabona als guanyadors!

Cap comentari