My Instagram

Arriba el mal temps, aprofita per fer fotos

FOTOGRAFIAR CON MAL TIEMPO
Un buen momento

Eduardo Mendizabal

Autor-Editor


El desert del Sahara, el Cercle Polar Àrtic, la selva amazònica, els Alps...tots aquests llocs tenen un denominador en comú...el mal temps, el temps canviant: pluges, nevades, tempestes de sorra... res d'això espanta a Eduardo Mendizabal, el fotògraf professional autor d'aquest llibre. Es més, és tot un especialista en la matèria i ha volgut compartir amb tots els aficionats a la fotografia els seus secrets més ben guardats, les seves tècniques per captar tota una sèrie de fenomens òptics que es produeixen a la natura i que, després de llegir el llibre, serem capaços de plasmar en una fotografia.
Gràcies a la plataforma Verkami, l'Eduardo a pogut reunir els diners necessaris per editar aquest llibre, curosament enquadernat i ple de instantànies realment espectaculars. Va venir a La Gralla, per si volíem posar-ho a la venda i vam quedar encantats tant amb l'Eduardo, tot entusiasme i amb el llibre que ens va entusiasmar.
Per tant, sigueu aficionats o no a la fotografia, us recomanem aquesta joia amb la que desitjareu que faci mal temps, per sortir amb les vostres càmeres.

Veure fitxa del llibre AQUI

Us animem a donar un cop d'ull a la seva WEB


Cap comentari