My Instagram

Clàssics com nous, ara en català

JOHNNY VA AGAFAR EL FUSELL

Dalton Trumbo

Angle Editorial


El clàssic literari de Johnny va agafar el fusell de Dalton Trumbo arriba a les llibreries com a novetat de tardor. Si bé l’obra va ser publicada per primera vegada el 1939 amb èxit de lectors i crítica fins ara –cinquanta anys després de la mort del seu autor- no l’havíem pogut llegit mai en català. El també escriptor Albert Pijuan s’encarrega de la traducció. 


Voleu fer un tastet? PDF


Veure fitxa del llibre AQUI


SORTIR A ROBAR CAVALLS

Per Petterson

Club Editor


El mateix ha passat amb Sortir a robar cavalls del norueg Per Petterson una magnífica novel·la que va veure la llum per primera vegada al 2003 però que fins ara no havia estat traduïda al català.  Us animem a llegir-la i si us captiva tant com a nosaltres us anunciem que podreu compartir tertúlia amb el seu autor que vindrà properament a Barcelona. Aprofitem per felicitar a Carolina Moreno per l’excel·lent traducció.

Voleu fer un tastet? PDF

Veure fitxa del llibre AQUI

Us informem que l'autor visitarà Barcelona els dies 26 i 27 d'octubre.
El podreu sentir:
Dimecres 26 d'octubre a les 19:30, en una conversa literària amb la seva traductora Carolina Moreno i l'escriptor Jordi Puntí, a la Central del Raval. Més informació aquí.
Dijous 27 d'octubre a les 19:00, en un simposi organitzat per la Universitat de Barcelona sobre "L'univers Petterson", amb Carolina Moreno i Borja Bagunyà. Més informació aquí.
Cap comentari