My Instagram

El món talla en blauNoves cisalles de la marca Dahle.Amb el seu típic color blau, les màquines de tall de Dahle equivalen des de fa moltes dècades a productes excel·lents i un rendiment extraordinari, amb el màxim nivell de precisió, qualitat, confort i seguretat. 

Les cisalles de Dahle, us garanteixen que els talls es realitzen de forma segura i amb absoluta precisió. Hi ha diferents tècniques de tall i nombroses variants d'equipament per a cadascuna de les aplicacions: per a empreses, organismes oficials, escoles, tallers gràfics o diversos passatemps. Les cisalles Dahle han obtingut la respectiva certificació de seguretat. 

Totes les taules de tall estan fabricades amb metall d'alta qualitat i compten amb peus antilliscants. A Dahle, les línies de tots els formats habituals formen part de l'equipament estàndard. Les seves fulles d'acer temperat asseguren una qualitat alta i duradora en els talls. Atès que coneixen la qualitat dels seus productes, per a molts d'ells atorguen una garantia estesa de cinc anys. 

Ja ho sabeu, el món talla en blau. 

Pots passar per la secció de papereria tècnica o visitar la nostre WEB per comprar la teva.

Cap comentari