My Instagram

Fas 6 anys? Doncs tria un llibre


La campanya “Fas 6 anys. Tria un llibre” vol estimular els hàbits de lectura dels infants de 6 anys. Mitjançant aquesta iniciativa, l’infant que fa o hagi fet 6 anys durant aquest 2016, rebrà a casa una targeta que el convidarà a anar a la llibreria més propera, on podrà bescanviar la targeta pel llibre que més li agradi, per un import de fins a 13 euros. La campanya arribarà a 83.314 nens de tot Catalunya, que podran comprar un llibre a les 180 llibreries agremiades al Gremi de Llibreters de Catalunya d’arreu del territori.

La iniciativa té com a objectius que els infants descobreixin les llibreries amb un adult; que comencin a crear la seva pròpia biblioteca, així com donar valor al llibre i reforçar les vendes de llibres infantils.

Com funciona?

Si els vostres fills aquest 2016 han fet o faran 6 anys, rebran a casa una targeta que els convidarà a anar a la llibreria més propera (sempre agremiada al Gremi de Llibreters de Catalunya). Allà podran bescanviar la targeta pel llibre infantil que més els agradi i per un import de fins a 13€. En cas que l’import del llibre sigui superior, la diferència haurà de ser abonada per l’adult que l’acompanyi.

Aquesta campanya arribarà a 83.314 nens i nenes de Catalunya que podran anar a 180 llibreries de tot el territori, la Llibreria La Gralla hi col·labora.
La targeta podrà ser bescanviada fins al 30 de novembre de 2016.


Condicions

-L'import del cupó és de fins a 13€
-El cupó s'ha de bescanviar per un llibre de temàtica infantil
-Només és pot comprar 1 llibre per cupó
-Si els llibres són d'import superior a 13€, la diferència l'abonarà el client
-En els llibres d'imports inferiors no s'abonarà la diferència
-El bescanvi del cupó s'haurà de fer en una de les llibreries agremiades al Gremi de Llibreters de Catalunya. A la Llibreria La Gralla ho podeu fer.

Doncs ja sabeu, si el vostre fill/a reuneix els requisits, paseu-vos per la nostra llibreria a triar el vostre llibre.


Cap comentari