My Instagram

La gran historia de los video-juegos

LA GRAN HISTORIA DE LOS VIDEO-JUEGOS

STEVEN L. KENT
EDICIONES B

Si sou fans dels video-jocs esteu d'enhorabona. Aquest cap de setmana, arriba a Barcelona la Games World, la major cita d'oci digital que s'ha fet mai a la ciutat comtal. Els fabricants presentaran les seves novetats i els assistents podran provar, en primícia, més de 70 títols que encara no han sortit a la venda.
No s'entén el present sense els video-jocs. S'han convertit en una part més de les nostres vides. Els fabricants tant dordinadors,  de consoles com d’altres suports digitals (entre ells els dels jocs) formen part d’ una indústria que mou mils de milions d'euros l'any i que dona feina a milers de persona arreu del món. Però, com s'ha arribat fins aquí? Per contestar aquesta pregunta Steven L. Kent, un autèntic fan dels video-jocs des de que aquests van aparèixer, ha escrit La gran historia de los video-juegos, on l'autor fa un repàs de les llums i ombres de les grans empreses creadores.
Sabieu que tot va començar amb el famós pinball?, sí, aquella maquineta de boletes, llums i molts sons diversos que atreuen l'atenció de tothom. Els seus creadors van veure que allò era un negoci a l'alça, de fet, als primers llocs on es van posar, les monedes eren un bé molt preuat. Des d’aleshores, el negoci i les possibilitats no han parat de créixer fins arribar als actuals jocs, d'un realisme tal que sembla que estiguis mirant un pel·lícula.

Al llibre descobrireu com es va crear el famós Pac-man, la caiguda d'Atari (una de les grans empreses del sector) o qui va inventar el primer joc per a ordinador. Un repàs intens a un fenomen que, ens agradi o no, ha canviat la vida i els hàbits de moltes persones.

Veure fitxa del llibre AQUI

Cap comentari