My Instagram

Presentació del llibre La primera estrella del capvespre

Vam presentar a La Gralla  La primera estrella del vespre. La Nadia no va poder venir però vam estar molt ben acompanyats per en Javier i en Pedro Martín, corrector ortotipogràfic de professió. Ens va fer una especial il·lusió tenir a dos clients darrere de la taula de presentacions.
Va ser una vetllada íntima que ens va donar a conèixer el procés d'escriptura de la novel·la i tot el món d'origen de la Nadia a través d'un diàleg molt amè entre els conferenciants.
Mitjançant un estil senzill, la novel·la ens narra el viatge que fa la Nadia a Afganistan, un viatge que vol ser una reflexió i descripció del paper de la dona en aquell país i s'aconsegueix amb totes les històries familiars que podem llegir, històries de les parentes de la Nadia que es transmeten oralment però que ja queden registrades per sempre més. També se'ns explica una mica la diferència entre l' Afganistan d'abans de la guerra i l'actual i comprovem, doncs, la diferència entre la cultura occidental i l'oriental.
No ha estat fàcil la confecció de la novel.la per en Javier, ha fet un treball fantàstic que plasma tota la història de la Nadia, ha hagut de saltar molts obstacles que provoquen la distància entre les dues cultures.
La Nadia volia ser la transmissora de la memòria del poble afgà i ho ha aconseguit.

Felicitats als dos.

Us deixem l'àlbum de fotos AQUI

Veure fitxa del llibre AQUI

Cap comentari