My Instagram

Del còmic a la pantalla: Doctor Strange

DOCTOR EXTRAÑO. EL JURAMENTO

Vaughan / Martin
Panini CòmicsEl bruixot suprem de Marvel dóna el salt del còmic a la gran pantalla i amb aquest ja en portem ... hem perdut el compte.
La factoria de còmics no deixa de omplir les sales de cinema amb els seus personatges. Ara li ha arribat el torn a un dels més difícils de trobar a les llibreries de casa nostra. No és ni de bon tros un dels seus personatges estrella, ni mai ha estat supervendes però la mística que l'envolta i el seu univers ple d'esoterisme i creativitat ha estat el motiu pel qual molts dels autors que treballaven per a Marvel volguessin donar la seva visió de la història. No totes les versions van veure la llum i la majoria de les que ho van fer, no van arribar mai al nostre país. Això, després que Stephen Estrany hagi passat per la gran pantalla, està a punt de canviar i sembla que el gegant editorial està més que disposat a reeditar aquelles velles històries que en el seu dia va enterrar a les golfes dels còmics oblidats.
No sabem quins títols tenen pensat recuperar però, per anar fent boca fins que arribi el moment, us deixem amb un que sí que podeu trobar i que, a més a més, és perfecte per neòfits. Els servirà per a conèixer una mica més a aquest enigmàtic personatge i farà les delícies dels que ja el coneixen, i els servirà d'aperitiu per al que vindrà.

Veure fitxa del còmic AQUI


I si voleu mirar primer la pel·lícula i decidir si en voleu més, us deixem el trailer.
Cap comentari