My Instagram

Les ombres d'en Grey són molt allargades: Trilogia El affaire Stark


Ja tenim disponible Bajo mi piel, el títol que tanca la trilogia de l'Affaire Stark de J. Kenner, una de les mestres (o millors deixebles?) actuals del gènere de romanticoeròtic i que compta per milions els/les seves lectors/es.
La història gira al voltant de Sylvia Brooks, assistent executiva de Damien Stak que li encarrega el projecte de la construcció d'un ressort a l'illa de Santa Cortez i de Jackson Steele, l'arquitecte encarregat de dur-lo a terme. El problema és que Sylvia i Jackson van tenir un romanç breu però intens fa uns anys que va acabar amb Jackson fora de la vida de Sylvia. Aconseguiran ajudar-se mútuament?
La història sembla realment un clixé però el que potser la fa diferent d'altres és el personatge femení. Sylvia, no té res de submisa; li encanta el plaer, la morbositat i la relació amb el Jackson (ups! hem fet spoiler! però quedava clar que aquest parell acabarien embolicats, no?) no és la típica de la majoria de novel·les on acostuma a ser l'home qui fa de mestre sexual d’una dona sotmesa i permissiva.
L'autora, a més a més, dota als personatges d'una complexitat fins ara mai vista (llegida) en aquest tipus de llibres i, per tant, si bé és un llibre eròtic que us farà apujar la temperatura corporal (cosa que ara que arriba el fred, es d'agrair ;-) ) també estem davant d'una història plena d'intrigues i girs argumentals que us sorprendran.
Una lectura molt recomanable si sou fans del gènere.

Veure Fitxa del llibre AQUI
Veure Fitxa del llibre AQUI
Veure Fitxa del llibre AQUI


Cap comentari