My Instagram

Un passeig per l'història de la mà dels llibresUn any més, els aficionats a la novel·la històrica, tenen una cita amb Barcelona Novel·la Històrica que es celebra del 7 a l'11 de novembre.
Taules rodones, presentació de novetats editorials, conferències, visites guiades ... tot al voltant d'un gènere a l'alça que farà les delícies dels apassionats per la història.
Nosaltres hem fet una tria de tres llibres que ens acompanyaran en el nostre particular passeig per l'història.

EN TIEMPOS DEL PAPA SIRIO

Jesús Sánchez Adalid
Ediciones B


Novel.la històrica que fa un viatge al llarg de la història de Síria i ens explica l’expansió de l’Islam al segle VIII. A través del jove protagonista anirem fins a l’arrel de molts del conflictes actuals del poble Sirià i entrarem en temes com la pèrdua d’identitat o l’opresió de les cultures. Sánchez Adalid ha publicat diferents novel.les històriques amb èxit de public i crítica. Avui dia profunditza l’estudi en el tema de la tradició del cristianisme a Síria.

Veure fitxa del llibre AQUI

EL MALSON

Hans Fallada
Edicions de 1984

Autor consagrat en grans novel·les on el tema central són les vivències de la Segona guerra mundial fallada ens presenta l’angoixa del doctor Doll al 1945, un cop acabada la guerra. Ell i la seva dona tornaran a un Berlín devastat per fer l’esforç de tirar endavant amb una vida ara plena de pors. Si bé aquest llibre no porta l’etiqueta de novel·la històrica pensem que ajuda a entendre-la des dels diferents punts de vista.

Veure fitxa del llibre AQUI

LA LÍNEA DEL TIEMPO

Peter Goes
Maeva Young

Aquest llibre de gran format ens permet fer un viatge il.lustrat per la història. Goes ens porta des del Big Band de la primera pàgina, als atemptats de Charlie Hebdo de l’any passat, de l’última. Així passant per l’era dels dinosaures, la Dinastia Ming, la revolució rusa o la prolífica dècada dels 60. El text és molt didàctic i està repartit per la pàgina alternant les il.lustracions perno fer la lectura tan feixuga. És un llibre sensacional per a totes les edats i un bon regal nadalenc.

Veure fitxa del llibre AQUI

Bon viatge!

Cap comentari