My Instagram

BCN Negra 2017


Un any més, i ja van dotze, els aficionats a la novel·la negra tenen una cita a Barcelona. Des d'avui mateix i fins el 4 de febrer, autors, editors, periodistes i sobretot lectors tindran un espai comú per parlar i debatre sobre un gènere que actualment gaudeix de molt bona salut.
Nosaltres, com sempre, intentem posar el nostre granet de sorra i us deixem algunes de les novetats més destacades que ens han arribat aquests dies amb motiu de la celebració d'aquest esdeveniment.

EFECTO DOMINÓ

Olivier Norek

Editorial Grijalbo

Novel·la guardonada amb el premi de Novel·la negra europea 2016.

Per una imprudència, el jove Nano Mosconi acaba a la temuda presó de Marveil. Aterrit i desesperat demana a la seva germana Alex que faci l'impossible per treure'l d'allà. Ella pressiona a l'advocat de la família, qui li proposa un pla sorprenent. Encara que podria funcionar.
Comença a llegir-lo AQUÍ
Veure fitxa del llibre AQUÍ


L'IMPERI DELS LLEONS

Sebastià Bennasar
Crims.Cat


Amb aquesta història, inspirada en algunes de les bandes mafioses franceses que han operat a casa nostra des dels anys setanta fins a l’actualitat, l’autor s’endinsa en el més profund de l’ànima humana amb una obra clau del gènere negre contemporani.
Veure fitxa del llibre AQUÍ


LA CANCIÓN DE LAS SOMBRAS

John Connolly

Tusquets EditoresVelles atrocitats estan a punt de descobrir-se, i vells pecadors seran capaços de matar per ocultar els seus pecats.
De la sèrie del detectiu Charlie Parker
Comença a llegir-lo AQUÍ
Veure fitxa del llibre AQUÍ

TRABAJO SANGRIENTO

Michael Connelly

RBA

Terry McCaleb ha estat un dels més brillants agents de l'FBI especialitzats en assassins en sèrie. Fins que el seu recent trasplantament de cor ha fet aconsellable portar una vida molt més assossegada, ocupant-se de reparar el vaixell en el qual viu al port de Los Angeles. Però quan Graciela Rivers li demana que investigui el brutal assassinat de la seva germana Glòria durant un atracament no pot negar-se a ajudar-la.
Veure fitxa del llibre AQUÍ

MENTIRAS

Yrsa Sigurdardóttir
Reservoir Books

En Mentiras,  tres històries aparentment inconnexes acabaran unides on menys es pot esperar. Una novel·la desassossegant ... on res és el que sembla.
Començar a llegir el llibre AQUÍ
Veure fitxa del llibre AQUÍ

BETTY

Arnaldur Indridason
RBA

Amb Betty és inevitable caure en un univers de sensualitat, passió i també perversitat com mai ningú havia somiat.
Veure fitxa del llibre AQUÍ

EL SOMRIURE DE DARWIN

Anna Maria Villalonga
Llibres del delicte

Tres persones, tres personalitats, tres passats, tres situacions, tres històries. Un gos. Són en Max, la Noemí i l’Ivan…. i en Darwin.
Veure fitxa del llibre AQUÍ

Si voleu veure la programació de BCNegra'17 feu click AQUÍCap comentari