Home » , » En ha agradat, El universo en tu mano de Christophe Galfard

En ha agradat, El universo en tu mano de Christophe Galfard

Publicat per Llibreria La Gralla on 9/2/17 | 9.2.17

EL UNIVERSO EN TU MANO

Christophe Galfard
Blackie Books


Christophe Galfard ha escrit un excel·lent llibre de divulgació. En ell posa a l'abast d'un públic ampli els coneixements actuals sobre física.

El seu principal mèrit és l'habilitat per descriure i sintetitzar fenomens i processos de forma simple. El seu mètode consisteix en reduir el fenomen o objecte descrit a la seva essència i descriure-la mitjançant analogies i comparacions. A més aquestes analogies i comparacions són sempre molt gràfiques i sovint divertides. Gràcies a aquest métode en Christophe Galfard (o la seva forma astral) ens mostra com funciona el sol, desmunta un àtom, juga amb electrons i gluons. Ens porta a l'interior d'un forat negre i fins hi tot ens acompanya abans del big bang. També ens mostra el món quàntic. I ens ensenya com funcionen les partícules més petites estudiades actualment. I com s'estàn fent esforços per unificar les teories que expliquen el funcionament de l'univers a gran escala i el funcionament de l'univers a una escala mínima.

En resum estem davant d'un brillantíssim treball de divulgació sobre física en que l'autor ens mostra de forma simple i neta de faramalla tècnica la situació actual de la física. Mitjançant l'humor i una extraordinària capacitat per fer comprensible.

Jordi Riu

Comparteix aquest article :

Publica un comentari a l'entrada

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Llibreria La Gralla - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger