My Instagram

A l'estiu, toca refrescar-se!


Recordo una sèrie de dibuixos animats que al final de cada capítol, una mena de ratolí Mickey Mouse amb súper poders, ens recordava la importància de una alimentació sana amb la famosa frase "i no oblideu vitaminar-vos i mineralitzar-vos". Ara que arriba l'estiu i la calor apreta, fem nostra aquesta frase per recordar-vos la importància del menjar adequadament per combatre la calor i la deshidratació pròpies de l'època.
Per això, us hem fet un llistadet de llibres que us ajudarà a menjar bo, a menjar sa i sobretot a mantenir el vostre cos ben vitaminat, mineralitzat i hidratat.

Vainilla? fresa? maduixa? quin gust prefereixes? Des del bloc "El rincón de los postres", ens arriba aquest llibre amb 30 receptes pas a pas que expliquen d'una manera molt gràfica i senzilla com preparar gelats 100% casolans.


Importantíssimes a l'estiu, amb aquest llibre descobrireu noves idees i sabors i sobretot a introduir més verdures a la nostra dieta.


Cuidar-se pot-ser divertit amb aquest llibre, on veureu com d'abundants, atractives, nutritives poden ser les amanides vegetarianes i/o crudíferes. El llibre es complementa amb tot un apartat dedicat als amaniments , utensilis i consells pràctics.


La famosa cadena de restaurants Leon, especialistes en menjar ràpid vegetarià treu llibre. 100 receptes pensades per aquells que els hi encanten les amanides però sobretot, per aquells que encara no ho saben.

Doncs ja sabeu, toca cuidar-se. Si feu click a sobre de les imatges, anireu a les fitxes dels llibres.

Bona cuina i bon estiu!
Cap comentari