My Instagram

Gorjuss, una història de superació i d'èxit


A aquestes alçades qui no coneix las nines de Gorjuss?
Darrere d'aquestes adorables creacions hi ha tota una història de superació personal, la de Suzanne Woolcott, una escocesa de 38 anys que pateix una discapacitat que l'impedeix caminar.
Les seves il·lustracions reflecteixen les seves dures vivències de quan era petita i intenta transmetre tots aquells sentiments que va experimentar; pèrdua, dolor, mort, enyorança, soledat...és per aquest motiu que aquestes nenes transmeten tants sentiments contradictoris quan les observes. 
Tot just després de mirar-les...no us heu preguntat mai perquè no tenen boca?. Segons paraules de Suzanne, els hi treu la boca perquè ens fixem en la càrrega emotiva de la il·lustració en el seu conjunt i no només en la expressió de la cara.

Doncs be, com s'acostuma a dir no us anireu a dormir sense saber una cosa més. Suzanne, després de passar-se una llarga temporada a l'hospital degut a la seva afectació, ha tornat a la càrrega i amb els ànims renovats i ens presenta una nova col·lecció escolar; llibretes, porta-tots, motxilles, bosses...perquè els vostres fills i filles vagin ben equipats a l'escola.
Aquesta nova col·lecció ja està disponible a la secció de Papereria Regal...no us quedeu sense!

Cap comentari