My Instagram

Premi Llibreter 2017


Ahir vam assistir a la gala d’entrega del  XVIII Premi llibreter; després d’un bon discurs d’en Josep Maria Pou vam poder conèixer els autors i editors de les tres obres guanyadores en les seves respectives categories.
El llibre guanyador de literatura estrangera va  ser Estirpe de Marcello Fois editat per Hoja de Lata. L’autor no va poder venir i el vam conèixer a través d’un vídeo. Hoja de lata és una editorial petita que es va mostrar encantada de  rebre aquest reconeixement; serà un impuls per l’editorial.
El llibre guanyador de literatura en català va ser Els estranys de Raul Garrigasait i editat per 1984 edicions. És una aposta per la novel.la històrica a l’abast de tothom.
L'àlbum il·lustrat premiat va ser  El banc blau d’Albert Asensio. Vam veure com treballava l’autor mitjançant un vídeo; poder  veure el procés de creació, realment fa valorar molt més la feina feta. El moment emotiu de la nit va arribar quan va parlar l’editora de Babulinka books i va fer els seus agraïments.
Després de la foto de grup de personalitats, jurats, editors i autors vam poder prendre una copeta i conversar amb els col.legues i companys del món de la cultura.
Ja teniu propostes noves per aquest estiu, esperem que us agradin, i fins la propera!
Foto de família a la festa d'entrega del premi.


Cap comentari