My Instagram

Game of Thrones Exhibition, l'eskamot Gralla ens explica com ho veu


Des del passat 28 d'octubre, ja es pot veure la Game of Thrones Exibition al Museu Marítim de Barcelona i un petit eskamot de La Gralla ha anat a visitar-la per explicar-nos què tal .... si val la pena? .... diria que no han quedat del tot satisfets.

______________________________________________________

El passat diumege 12 de novembre, alguns companys de La Gralla vam fer l’obligada visita, pels amants dels llibres i la sèrie de George R.R. Martin, a l’exposició Game of thrones exhibition. El recorregut, dins el Museu Marítim, d’uns 20 minuts es va allargar a 40 minuts. Era impossible no parar-se davant les escenes preparades per fer-se fotos: escalant el mur, fent d’Arya Stark o de John Snow. A part d’aquestes escenes, també s’hi exhibeixen alguns dels vestits i armes que els actors de la sèrie han fet servir durant el rodatge.
Potser s’haurien de plantejar el preu de l’entrada (a 20€ cadascuna). Pels amants de la sèrie i els llibres, el recorregut és molt curt, la quantitat de material que hi ha també es queda curta i queda clar que l’objectiu de l’exposició és més el de subvencionar les temporades que per acontentar els espectadors. Per fer-se una foto al tro de ferro, calia pagar 15€ més! I al final del recorregut t’esperava una botiga plena de marxandatge on pràcticament tothom hi comprava alguna cosa més. En resum, a fer diners i  omplir la guadiola i una mica masa de “postureo”.

M.S.

L’exposició sobre el món de Joc de Trons és bàsicament una mostra de vestuari i “atretzzo”.  La forma en que s’organitza és una succesió de zones ambientades en diversos emplaçaments de la sèrie, complementant el vestuari apareixen sovint pantalles per enmarcar vestuari i complements.  A més a més de la mostra a cada zona hi apareixen punts on realitzar alguna activitat interactiva.  Val a dir que malgrat el fet de  restringir les visites segons horaris la presència de gent era notable.  I si bé l’ambientació de cada espai estaba bén aconseguida les  activitats interactives sovint quedaven entrebancades per l’excés de gent.


Jordi Riu


Cap comentari