My Instagram

36è Saló Internacional del Còmic de Barcelona i sorteig

36è Saló Internacional del Còmic de Barcelona


Per als aficionats al còmic, la primavera significa Saló Internacional del Còmic de Barcelona que aquest any tindrà lloc als palaus 1 i 2 de la Fira de Barcelona Montjuïc des del dijous 12 al diumenge 15 d'abril.
Com vereu, el cartell d'aquest any porta el segell inequívoc d'en Jan, el creador de personatges com Súper López, enguany un dels protagonistes amb motiu de l'estrena de la versió cinematogràfica a finals d'aquest any.
No faltaran les exposicions, entre les quals destaquen la dedicada a Jack Kirby, tot una llegenda del gènere o la dedicada al boom de les revistes de còmics per a adults, com la llegendària Totem, a més de la ja esmentada a Jan i el seu personatge estrella.
Una de les majors atraccions del Saló es la trobada amb els autors i enguany a la llista de convidats trobem Carlos Pacheco, Esteban Maroto, Juan Díaz Canales entre d'altres.
Com a novetat destacable trobem la Comic Kids, un espai dedicat als més joves (d'entre 5 i 12 anys) per incentivar-los a la lectura.
El còmic és un mitjà d'extraordinària eficàcia per als nens, per mostrar coses i situacions, per divertir-se, per aprendre, per observar el món on viuen. 


En fi, si voleu estar informats de tot el que podreu trobar, visiteu la web del saló AQUI

CONCURS ESPECIAL SALÓ DEL CÒMIC


Vols guanyar aquest lot de còmics?


Segur que sí, i ho tens molt fàcil. 
Només cal que si aneu al Saló del Còmic us feu una foto i la compartiu públicament al Facebook de La Gralla o Instagram i etiqueteu-nos.
No podeu anar al Saló però voleu un lot de còmics? doncs agafeu el còmic que més us agradi i compartiu la vostra foto públicament a Facebook o Instagram i etiqueteu-nos.

Fàcil, no? Teniu de temps fins diumenge a les 00.00 hores. Dilluns 16 d'abril notificarem l'afortunat/da.

Esperem les vostres aportacions!

Cap comentari