My Instagram

L'altra dia, l'Eskamot Gralleru va visitar les instal·lacions d'SD Distribuciones a Santa Perpètua de la Mogoda on el nostre
Magatzem Sd Distribuciones
comercial, en Rafel Porta ens va atendre meravellosament.
El motiu de la nostra visita no era altre que la possibilitat d'ampliar el nostre catàleg de productes de merchadising i SD és un dels proveïdors més importants a nivell nacional i que, de mica en mica, es va obrint pas a l'exterior amb delegacions a Argentina i Nova York.
El nostre company Cecili
amb una rèplica del martell de
Thor, un dels productes que
esperem arribar a tenir a la nostra
botiga.
Fa un temps vam decidir apostar per productes de merchadising relacionats amb el món dels còmics, els jocs de taula i dels personatges de videojocs amb una bona aceptació per part vostra, fet que ens ha animat a donar un pas més en aquest complicat món i en Rafel ens donarà un cop de mà per fer-ho. Ara juguem en les divisions inferiors de la categoria i volem donar el salt a la champions.
Us imagineu aquest Batman
de quasi dos metres d'alçada
a la vostra habitació?
Per aquest motiu ja us avançem que durant l'estiu, treballarem força per poder inaugurar un espai exclusiu on podreu trobar còmics, literatura fantàstica, jocs de taula, a més dels productes relacionats com samarretes, accesoris i peces exclusives de col·leccionista que esperem que facin les delícies dels fans més fans.
Aquest tipus d'articles es treballen d'una manera diferent, ja que son peces exclusives i d'un tiratge reduït. Per tant us haureu d'anar acostumant al terme "Pre-venda". 
Què és un producte en pre-venda? 
Periodicament, anirem publicant llistes d'articles que ens ofereixin. En aquestes llistes d'articles veureu la data màxima que teniu per fer la vostra reserva així com la data prevista d'entrega, per tant es pot donar el cas que hagueu de fer una reserva al mes de juliol per a una peça que pot arribar al desembre...però així funcionen i així ens ho van explicar el nostre comercial.

Per inaugurar aquest espai de pre-venda us deixem l'enllaç per fer les vostres reserves.
Cap comentari