My Instagram

Viatge cap a altres vides

Hi ha qui espera a tenir vacances per a dedicar el temps lliura a la lectura. I són uns quants els que es decanten pel gènere biogràfic. Donem un cop d’ull a les últimes novetats que han arribat al prestatge de biografies. 
Fitxa del llibre
Si bé ja s’han escrit diferents biografies de Winston Churchill aquesta –editada per Crítica- té el tret diferencial de ser una biografia col.lectiva. Diferents estudiosos i coneixedors de la vida i l’obra del polític anglès han reunit esforços per fer una biografia accsessible i analítica de la vida fundamental de Churchill. 
Fitxa del llibre
L’escriptora Monika Zgustova ens presenta un retrat íntim de Gala Dalí sota el títol de L’intrusa (Galaxia Gutenberg, també en castellà). Entre aquestes pàgines podrem descobrir la figura d’una dona amb una forta personalitat que per interessos propis va triar mantener-se a l’ombra de grans artistas internacionals. 
Fitxa del llibre
I per últim Libros Cúpula ha publicat l’esperada biografia de Keith Richards, emblemàtic guitarrista dels Rolling Stones. La seva lectura ens aproparà a la historia d’un personatge que viu sota les seves pròpies normes i sempre d’esquena a totes les convencions. 

Bona lectura!

Cap comentari