My Instagram

Postwall. La teva nova agenda culturalPOSTWALL, EL NETFLIX DE LES AGENDES CULTURALS

No, no, l’eslògan no és nostre, és el que pensen Alejandro Irazabal i Aritz Fernàndez Responsable de Comunicació i Director General respectivament de Postwall, l’App que et permet tenir una agenda cultural totalment personalitzada.
El que fa diferent Postwall d’altres app’s és l’aspecte visual posant especial èmfasi en els cartells dels esdeveniments més que en els continguts. Patric San Juan, un dels fundadors reivindica el poder dels pòsters que darrerament, amb l’ irrupció de les xarxes socials, han perdut pes així que van pensar que al igual que Netflix, la primera cosa que veuria l’usuari en fer servir el programa, seria el pòster de l’esdeveniment com a principal reclam i només un cop hagués clickat sobre la imatge accedís a tota la informació.
Compta amb geolocalitzador que busca les activitats més properes filtrades pels gustos de l’usuari i a més, et permet comprar directament les entrades. Es publiciten tot tipus d’actes, ja siguin dirigits al gran públic o minoritaris, gratuïts o de pagament i recentment han donat el salt al web on esperen arribar als 150.000 usuaris al llarg del 2019.
Nosaltres l’hem provat i podem afirmar que visualment és molt
atractiva, filtra prou bé els resultats segons els paràmetres de cerca que li poses i la informació que dona és molt complerta. Fins i tot, t’informa dels següents esdeveniments de la sala o grup que estiguis buscant i disposa d’un espai perquè promotors i/o dissenyadors puguin penjar directament las seves activitats.
Realment molt complerta, atractiva i senzilla....ens ha agradat POSTWALL i us convidem a fer-li una ullada.

Cap comentari